ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΓΚ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ OPTIMIST ΚΑΙ LASER 4.7

Με επιτυχίες επέστρεψαν οι αθλητές του ΝΟΓΚ απο το Περιφερειακό πρωτάθλημα των κλάσεων Optimist και Laser 4.7 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΙΟ στις 27-30 Μαΐου.

Στην κατηγορία των Optimist η Ιωάννα Πετυχάκη τερμάτισε δεύτερη στα κορίτσια και ο Πέτρος Καλογεράκης 13 στα αγόρια ανάμεσα σε 81 αθλητές. Και οι δύο αθλητές πήραν το εισιτήριο για τον αγώνα πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα. 

Στην κλάση Laser 4.7 ο Ανδρέας Τσατσάνης τερμάτισε 4ος στα αγόρια, ο Γιάννης Πλεξουσάκης 9ος , ο Αλέξανδρος Κουκουτσάκης 12ος και ο Ηλίας Πολίτης 13ος στα αγόρια ανάμεσα σε 47 αγωνιζόμενους. Ο Ανδρέας Τσατσάνης και ο Γιάννης Πλεξουσάκης πήραν επίσης το εισιτήριο για τον Αγώνα Πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Ομίλου συγχαίρουν τους αθλητές και τους προπονητές και τους εύχονται καλή επιτυχία στον Αγώνα Πρόκρισης που θα διεξαχθεί στις 8-13 Ιουνίου στον Πειραιά. Επισης ευχαριστούν θερμά την ΑΝΕΚ Βluestar Ferries για τη στήριξη στι μετακινήσεις.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s