Ολοκληρωθηκε με επιτυχια ο διασυλλογικος αγωνας κλασης J/24 ΄ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΖΙΟΥ’

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος διασυλλογικός αγώνας για τη χρονιά στην κλάση J/24 “Κύπελλο Γαζίου”. Οι συνθήκες ήταν ιδανικές και με μεγάλη ποικιλία, με αρκετά ισχυρό άνεμο την πρώτη μέρα και ηπιότερο τη δεύτερη ημέρα, επιτρέποντας τη διαξαγωγή 6 συνολικά ιστιοδρομιών. Την Πρώτη θέση κατέκτησε το σκάφος ΕΥΝΙΚΗ του ΙΟΑΝ με κυβερνήτη τον Ανθιμο Νικολαίδη και πλήρωμα τους Δ. Αλτσιάδη, Μ. Πασαμιχάλη, Α. Αγραφιώτη και Β. Παπαδάκη. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε το σκάφος ANASSA με κυβερνήτη τον Νικόλα Καπνίση και πλήρωμα τους Ν. Βερβελάκη, Ε. Συγγελάκη, Σ. Ταβλα, Μ. Σουρλίγκα και την Τρίτη θέση κατέκτησε το σκάφος Physalia-Physalis με κυβερνήτη τον Μάριο Ρούσση και πλήρωμα τους Γ. Καπετανάκη, Χ. Εφραίμογλου, Γ. Ράλλη, Π. Τραχανιά και Γ. Πετεκίδη.

Ο πρόεδρος του ΝΟΓΚ Χάρης Μαμουλάκης πραγματοποίησε την απονομή και ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή, και ιδιαίτερα την Πρόεδρο της Επιτροπής αγώνα Ρούλα Φλουρή για την εξαιρετική διοργάνωση καθώς και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν.

Το ΔΣ του ΝΟΓΚ ευχαριστεί και τους χορηγούς του ομίλου και ιδιαίτερα την ANEK-BLUESTAR Ferries για τη στήριξη στις μετακινήσεις.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ολοκληρωθηκε με επιτυχια ο διασυλλογικος αγωνας κλασης J/24 ΄ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΖΙΟΥ’

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s